Der er et nyt fænomen inden for hudpleje, som hverken roterer, larmer eller vibrerer. Til gengæld er det et helt naturligt produkt, som giver et strålende og rent ydre ved blot at vaske huden. Her er alt, som du har brug for at vide omkring den seneste tendens inden for hudpleje.

Konjac svampe ligner sjove, små køkkensvampe og føles dejligt bløde mod huden. De er fremstillet af naturlige fibre fra den asiatiske konjakrod, som er blevet anvendt til skønhedsbehandling i mere end hundrede år. Planten vokser i et uberørt, tempereret klima i Asien, og dens fibre anses som noget af det reneste, der findes i naturen. Fibrene absorberer meget vand, så svampene har en unik konsistens. Gennem den seneste tid er de små svampe steget voldsomt i popularitet, men hvordan fungerer de helt præcist?

 

Derfor skal du bruge Konjac svampe

 

1. Konjac svampe er meget blide
Dermatologer anbefaler at bruge svampene i din daglige hudplejerutine, idet de er mere skånsomme mod huden end almindelige skrubbeprodukter. Desuden kan de anvendes på både sensitive, urene og tørre områder uden at efterlade huden irriteret. Husk at skylle svampen grundigt med vand inden brug, så den føles blød og behagelig mod huden.

 

2. De fjerner makeup
Konjac svampe kan også anvendes som effektiv makeupfjerner. Ved at blande vand og sæbe vil svampen fjerne mere makeup end ved brug af hænderne, da fibrene i svampen har en rensende effekt. Produktet kan desuden anvendes omkring øjnene til at fjerne mascara hurtigere.

 

3. De får din hud til at stråle
Svampene er det perfekte redskab til at peele din hud og dermed fjerne overflødig snavs og urenheder. Behandlingen efterlader din hud blødere, sundere og med en smuk glød. Jo oftere den anvendes, jo større effekt har svampen.

 

4. Konjac svampe giver ren hud
De naturlige fibre i svampene trænger dybt ind i huden og renser den grundigt for tilstoppede porer, hvilket almindelige vaskeklude eller hænderne ikke kan gøre. Dermatologer anbefaler derfor Konjac svampe til alle, der har problemer med tilstoppede, forstørrede porer eller akne.

En naturlig og effektiv konjac svamp har altså mange positive effekter på din hud og er nem at bruge i din daglige hudplejerutine. Udover nævnte fordele bekæmper svampene også mange andre hudproblemer såsom misfarvninger i forbindelse med sol eller tørre plamager i huden.

 

Er du klar til at tilføje Konjac svampe til din daglige hudplejerutine?

Produktet findes i flere forskellige former og farver. Hver sin svamp har sine unikke egenskaber, som bekæmper de mest almindeligt forekomne hudproblemer: sensitiv, uren, fedtet og tør hud. Hos WeightWorld forhandles et bredt udvalg af Konjac svampe både til ansigtet og kroppen, og produkterne indeholder udelukkende naturlige ingredienser heriblandt vitaminer, protein og jern, som gavner dig og din hud.

Læs den originale artikel her: Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kontakt os

Der er ingen på kontoret lige nu. Men send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sending

©2017 Dengule.dk - Værtens bedste nyheder fra ind og udland

Log in with your credentials

Forgot your details?