I takt med, at du når op i alderen, svækkes kroppens evne til at få blodet til at cirkulere rundt i kroppen. Kombineret med, at de fleste også bliver mindre aktive, skaber det en risiko for hævelser, ubehag, uro og spændinger – særligt i ben og fødder.

 

De fleste personer kan ikke selv gøre for, at de ikke er aktive nok, da de kan være ramt af sygdom eller fysiske omstændigheder, som gør at de ikke er i stand til eksempelvis at gå en tur. Det er dog stadig yderst vigtigt at holde cirkulationen i gang, så der med blodet kan komme ilt ud til alle steder af kroppen.

 

Hvad kan jeg selv gøre?

 

Den mest simple behandlingstype, hvis du oplever nogle af førnævnte symptomer eller har en mistanke om svækket cirkulation, er en cirkulationstræner. Det er en cirkulationsmaskine, der kan hjælpe dig til at lindre smertefulde, hævede, kolde, trætte og urolige ben og fødder. Tilmed medfølger der med nogle typer af cirkulationstræner også særlige puder til placering på andre stedet af kroppen, så alle områder kan behandles.

 

Hvordan virker en cirkulationstræner?

 

De fleste typer af cirkulationstræner, herunder den mest anerkendte fra Shytobuy.dk, anvender en bestemt nerve- og muskelstimulationsteknologi, som på skift får musklerne til at slappe af og trække sig sammen. Det er en teknologi af ældre dato, der gennem de seneste 50 år har været anvendt på sundhedsklinikker og hospitaler. Den forøgede stimulans af ellers inaktive områder af kroppen, er bevist til at fremme end sund blodcirkulation. Det kan også være, at du har hørt Ulf Pilgaard tale godt om denne teknologi, da han i 2013 deltog i et samarbejde, hvor han var yderst tilfreds med brugen af cirkulationstræner mod dårligt blodomløb.

 

Alternativer til cirkulationstræner

 

Den mest simple metode til at fremme blodcirkulation er en kombination af at tillægge sig nogle sunde vaner, der både forebygger og naturligt behandling mindsket cirkulation – altså alternativer til cirkulationstræner.

 

1 Rygning

 

Rygning kan forårsage dårlig blodcirkulation gennem åreforkalkning. Dette er kun en af de mange negative følgevirkninger, der kan opstå ved rygning, så den klare anbefaling er at droppe smøgerne med det samme.

 

2 Overvægt

 

Overvægt kan føre til et øget pres på venerne, der forhindrer en fri blodgennemstrømning. Af den grund kan det være en god ide at igangsætte et vægttab – hvis du har svært ved at komme i gang selv, er der mulighed for et forløb med en diætist eller ved hjælp fra naturlige slankepiller som Garcinia Cambogia.

 

3 Aktiv hverdag

 

Der skal overraskende lidt til for at holde cirkulationen i gang. Det kan være en udfordring i et stillesiddende job, men blot en lille gåtur hverdag er i mange tilfælde tilstrækkeligt. For at sikre en stabil blodgennemstrømning til særlig områder på kroppen, vælger mange dog alligevel at købe en cirkulationstræner til hjemmebrug.

Læs den originale artikel her: Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kontakt os

Der er ingen på kontoret lige nu. Men send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sending

©2017 Dengule.dk - Værtens bedste nyheder fra ind og udland

Log in with your credentials

Forgot your details?