Den Korte Avis | Skoleleder på muslimsk friskole bragte billede af Hamas-terrorister, der sigter på en mand med jødestjerne på ryggen

På arabisk hedder skolen Al Quds Skole. På dansk er den bedre kendt som den berygtede Nord-Vest Privatskole på Tomsgårdsvej i Københavns nordvestkvarter.

 

Skolen har gennem længere tid været sat under skærpet tilsyn af Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, som nu har indstillet, at skolen får frataget sit statstilskud på 11,6 millioner kroner.

 

Det vil dog først ske, efter at skolen har besvaret en række forhold, som Styrelsen ønsker en forklaring på. Herunder en redegørelse for det arabiske undervisningsmateriale, skriver BT, som har fået aktindsigt i det brev, Styrelsen nu har sendt til skolen.

 

Jødehad og danskerhad for fuld udblæsning
Tilsyneladende har had til jøder og danskere floreret for fuld udblæsning på skolen.

 

Således besluttede skolens bestyrelse den 9. august i år at fyre lærer Haji Dyndgaard, efter at BT havde afsløret, at han på Facebook blandt andet havde skrevet, at jøderne i Israel opfører sig som dyr.

 

Ved samme lejlighed fik skolens leder, Waleed Houji, en advarsel, efter at han på Facebook havde bragt et billede af Hamas-terrorister, der står med geværer og sigter på en mand med jødestjerne på ryggen.

 

Læs også

Det muslimske tørklæde er fjendtligt mod demokrati og kvinders frihed – nu breder det sig i det danske samfund til De Radikales begejstring


Her i avisen har vi tidligere beskrevet, hvordan eleverne i et digt kalder danskerne for danskersvin, som skal have brækket både arme og ben samt tænderne slået ud.

 

Skolen vil skabe et muslimsk parallelsamfund
Ifølge skolens tidligere leder, Hans-Jørgen Pedersen, vil skolen skabe et muslimsk parallelsamfund.

 

Således har den tidligere skoleleder i en telefonsamtale med en medarbejder i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet fortalt, at skolen nye ejer, den religiøse Ali Laibi Jabbar, har sin helt egen dagsorden.

 

 

 

Han er ikke interesseret i, at eleverne skal integreres i det danske samfund, har Hans-Jørgen Pedersen forklaret.

 

“Ønsket er derimod at skabe et muslimsk parallelsamfund,” lyder det ifølge Berlingske fra den tidligere skoleleder.

Læs også

Muslimske friskoler og burkaforbud: Venstre risikerer at bliver overhalet indenom af Socialdemokratiet i udlændingepolitikken


 

Hans-Jørgen Pedersen var leder på skolen, da Ali Laibi Jabbar købte bygningerne i slutningen af 2016. En stilling, som han fratrådte i april i år.

 

Den tidligere skoleleders oplysninger indgår i det materiale, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet bruger som argument for planerne om at fratage skolen sin statsstøtte.

 

Nord-Vest Privatskole blev i juni i år sat under skærpet tilsyn.

 

Det skete efter et uanmeldt besøg på skolen, hvor Styrelsen fandt undervisningsmateriale på arabisk, og hvor der blandt andet blev brugt begreber som “jihad” og kamp.

 

Læs også artiklen i BT 

Læs også

Imam og viceskoleleder: Det er forbudt at have ikke-muslimske venner – man vil gerne have danskernes penge, bare de holder sig væk

 

Her kan du læse mere om Nord-Vest Privatskole

 

Og endnu mere her

Læs den originale artikel her: Source link