Nima Zamani: Den yderste venstrefløjs antiracister, kalder mig ‘white washed’, ‘Uncle Tom’, ‘kokosnød’


Radio24syv-værten Nima Zamani fik det glatte lag for sin klumme i Ekstra Bladet, selvom han blot beskrev egne oplevelser i det offentlige rum, og pointerede at Inger Støjberg havde en pointe på det her punkt.

Her en ligeså interessant opfølgning i Ekstra Bladet – Venstrefløjens racister (ikke online).

“For et par uger siden skrev jeg en klumme om indvandrerdrenge, der opfører sig exceptionelt dårligt i det offentlige rum. Jeg tilføjede sort på hvidt, at det selvfølgelig ikke gælder alle indvandrerdrenge. …

Alligevel medførte det, at personer fra den yderlige del af venstrefløjen, som foregiver at være imod racisme, nu kalder mig ‘white washed’, ‘Uncle Tom’ og ‘kokosnød’.

Det giver anledning til at stille det nærliggende spørgsmål: Hvem er de egentlige racister? Det er naturligvis ikke mig. Det er hyklerne, som foregiver at være anti-racister, men konstant vurderer mine holdninger ud fra min hudfarve. …

Der er altså tale om hvide danskere fra venstrefløjen, som mener, at mine holdninger og argumenter er mindre værd på grund af min hudfarve. … Disse racistiske hyklere fra venstrefløjen betragter sig selv som mangfoldige og tolerante verdensborgere. Men deres holdninger er næsten mere fordomsfulde og racistiske end dem, man finder på den yderste højrefløj.”

(Ekstra Bladet, 25. juli 2017, s. 14)

Apropos.

“Hvis du ikke vil stemples som skabsnazist, kan du med fordel sikre dig, at du ikke har nogle nazistiske holdninger. Din holdninger er nazistiske, hvis du tænker:

– det er jo ikke rigtige flygtninge…” (Maria Kammerer, 30. juli 2017)


The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/85808/trackback

RSS feed for comments on this post.

Læs den originale artikel her: Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kontakt os

Der er ingen på kontoret lige nu. Men send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sending

©2017 Dengule.dk - Værtens bedste nyheder fra ind og udland

Log in with your credentials

Forgot your details?