Dengule.dk Værtens bedste nyheder fra ind og udland – Vi er på pletten når det sker! Deltag i debatten på Dengule.dk eller på Facebook/Dengule.dk

Det er tragikomisk, at Helle Thorning forsøger at vejlede Mette Frederiksen, der netop har kæmpet hårdt for at flytte…

NEJ TIL EUさんの投稿 2017年10月13日(金)

Det er tragikomisk, at Helle Thorning forsøger at vejlede Mette Frederiksen, der netop har kæmpet hårdt for at flytte Socialdemokratiet bare en anelse til Venstre, efter Helle Thornings totale højredrejning og en EU fascistisk ledelse, der fik endnu flere socialdemokrater til at flygte til DF.

Hun klager netop i sin bog over, at det havde været godt for hende, hvis tidligere ledere kunne have holdt deres kæft, og undladt at blande sig i ledelsesformen i partiet. Og så kommer hun som en anden plummerko, og fortæller alle der gider at høre på det, at S hører til i blå blok sammen med Venstre, der sammen med K og LA, ville have afviklet boligsikringen til de de fattigste folkepensionister, hvis det ikke havde været for DF, der bremsede det asociale projekt.

Socialdemokratiet er allerede så langt ude i sin deroute som arbejdstagernes og håndværkernes parti med sin EU fascisiske kurs, at man ikke fatter hvorfor folk ikke strømmer til Uafhængige Demokrater, som er det virkelige bud på en Social Demokratisk, borgernær og et socialt bevidst parti, der selvfølgelig er EU kritisk, fordi danske arbejdere netop har oplevet lønnedgang og løndumping gennem Schengen og EU.

Fremtiden er EU kritisk, med kurs mod en folkeafstemning om at forlade EU.

Har man ikke fattet hvad EU er lavet af før, så har man de daglige beviser gennem den uanstændige gangster facon EU behandler BREXIT på. Og en Juncker der skråler op om at der ikke er noget der hedder Demokrati og glæde ved fædrelandet i EU.

http://www.altinget.dk/artikel/thorning-til-frederiksen-dan-regering-med-venstre?ref=newsletter&refid=25406&SNSubscribed=true&utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=e-mail&utm_campaign=altingetdk3 Comments
 1. Henrik Pedersen 6 days ago

  230 millioner er udbetalt over de sidste 4 år til leder i kommunerne som fratrædelse løn, selv i en tidsbegrænset periode.
  Pengene vælter ud over de danske grænser i form 6 milliarder i skatteskjuld, udlændinge med deres bistand og andre offentlige ydelser.
  Kriminelle udlændinge kan ikke sendes hjem og vores dommere tør ikke udvise dem.
  Tænk hvad vi kunne have fået for alle de penge.
  Så kan man jo godt forstå at der skal spares på de ældre, syge, unge, den offentlige transport, politiet, sygehusene, hjemmehjælpen osv.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kontakt os

Der er ingen på kontoret lige nu. Men send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sending

©2017 Dengule.dk - Værtens bedste nyheder fra ind og udland

Log in with your credentials

Forgot your details?