Trafikal multikultur: “En masse trusler trumfes med… ‘Jeg knepper din hund – Jeg knepper din ged’”


Da jeg onsdag i sidste uge gæstede Odense Zoo, var der ikke mange indvandrere, og det er næppe tilfældigt, at drengen der febrilsk jagtede en høne ved isboden havde somalisk herkomst Det blev påtalt, og han stoppede.

Om ti år har drengen fået kørekort, og den grænseløse opførsel fortsætter. Læserbrev af Kim Ravn-Mortensen på Politiken.dk – En buschaufførs oplevelser: Jeg knepper din mor, jeg knepper din hund, jeg knepper din ged.

“En fyr laver verdens største trepunktsvending. Er på vej til at bakke ud foran mig. Vi får øjenkontakt og jeg ryster på hovedet. Han skriger noget gennem det åbne vindue. Først genkender min hjerne ikke ordene. Så hører jeg dem:

‘Jeg knepper din mor’

… Et par dage senere er jeg på vej hjem fra jobbet. Ved den gule måge på Falkoner Allé er en sort bil ved at køre mig ned. Føreren sidder med mobilen i hånden og jeg giver ham – synes jeg selv – det gode råd;

‘Kør bil når du kører bil’

‘Jeg havde set dig’, påstår han

Ordet idiot undslipper min mund. Jeg slipper koblingen på motorcyklen og han sætter efter på hvinende dæk. Ved første røde lys kommer han løbende med knyttede næver. En masse trusler trumfes med ordene:

‘Jeg knepper din hund – Jeg knepper din ged’

Bliver så paf over de seksuelle præferencer nogle af vores nye landsmænd bærer rundt på at jeg glemmer at tilbyde, at han kan komme med hjem og kneppe mine sølvfisk også.”


The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/85803/trackback

RSS feed for comments on this post.

Læs den originale artikel her: Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kontakt os

Der er ingen på kontoret lige nu. Men send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sending

©2017 Dengule.dk - Værtens bedste nyheder fra ind og udland

Log in with your credentials

Forgot your details?