Få hjælp til rygestoppet med e-cigaretter

Det er svært at stoppe med at ryge cigaretter. Det er en vane, der er yderst svær at slippe, og de mange afhængighedsskabende kemiske forbindelser og skadelige stoffer deri hjælper på ingen måde. Hvert år må 14.000 danskere lade livet på grund af rygerelaterede sygdomme. Det er et skræmmende højt tal, der virkelig understreger alvoren. Du har måske allerede prøvet at slippe fri fra cigaretternes lænker med forskellige rygestopmidler uden held. Der er rigtig mange, der opnår et succesfuldt rygestop for livet ved at skifte til en e-cigaret. Det kan være løsningen, der er med til at give dig et røgfrit og sundere liv. Du kan finde e-cigaretter her, der hjælper dig til et røgfrit liv

Både den franske og den engelske regering samt sundhedsorganisationer og forskere anbefaler rygere, at de skal benytte sig af e-cigaretter som et mindre skadeligt alternativ til de dødbringende tobakscigaretter. Deres officielle anbefaling grunder i flere forskningsresultater, der gang på gang har vist, at e-cigaretter er langt mindre skadelige end almindelige cigaretter, og at de ikke påvirker omgivelserne. Faktisk har en undersøgelse vist, at e-cigaretter er hele 95 % mindre skadelige, så du kan trygt benytte dig af en e-cigaret som middel til en røgfri tilværelse.

 

 

Det er slet ikke så kompliceret

Der findes i dag et hav af forskellige e-cigaretter, og du har måske set nogle, der går rundt på gaden, mens de blæser store skyer. Her er det oftest tale om en mere avanceret e-cigaret, som ikke egner sig til dem, der lige har kvittet de skadelige tobakscigaretter til fordel for en e-cigaret. Sådanne skift kræver ikke det store udstyr, og du kan derfor fint anskaffe dig en ganske simpel e-cigaret. Overordnet set består den af tre dele; en atomizer, et mundstykke og et batteri. På batteriet sidder der en knap, og når der trykkes på den, sender den strøm gennem en lille glødetråd inde i atomizeren. Strømmen genererer varme, der får e-væsken til at fordampe.

Du har måske hørt skrækhistorier om, at der eksempelvis er kølervæske i væsken til e-cigaretter. Det er på ingen måde sandt, og den myte er blevet aflivet for længst. E-væske består derimod blot af propylenglycol og vegetabilsk glycerin, der begge er ufarlige. Derudover findes der et væld af forskellige smagsvarianter, og nogle e-væsker indeholder forskellige koncentrationer af nikotin. Der er altså ingen kræftfremkaldende kemikalier i e-væske. Til sammenligning er der rundt regnet 4000 skadelige kemiske forbindelser og stoffer i almindelige tobakscigaretter, så jo før du slipper dem, jo bedre er det for dit helbred.

 

 

Skift røgen ud med damp

På Pandacig.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige e-cigaretter. De har både e-cigaretter til begynderen og til den erfarne, og du er altid velkommen til at kontakte dem, hvis du er i tvivl om, hvad der passer til dig og dine behov. Desuden har de et hav af forskellige aromaer, der skal blandes sammen med en base. Blandt andet kan du finde to danske mærker, der har stor succes herhjemme på grund af deres fantastiske smag og kvalitet. E-cigaretter har hjulpet hele 200.000 danskere med at få et røgfrit liv, og du kan blive en af dem.

Læs den originale artikel her: Source link