Folkemødet 2017: JalehTavakoli kaldt ’sharmuta’ (luder) af araber under Muslimernes Fællesråd-debat


Jeg er landet på Fyn, men har en brutal 12-timers vagt der venter, og der går et par dage før jeg får tid til at gennemgå de mange billeder.

Herunder lidt fra en beretning fra Jaleh Tavakoli, der mødte en ‘terrorforstående’ sognepræst og en aggressiv araber under tværreligiøs debat på Folkemødet. Sakset fra JP.dk – Abrahams barn kaldte mig luder.

“Første dag på Folkemødet fik jeg en ordentlig nedtur af en afslutning på dagen, da jeg som ateist mødte op blandt Abrahams børn. Arrangørerne var blandt andet Muslimernes Fællesråd. …

Der blev tordnet flere gange imod den såkaldte imamlov, hvilket bl.a. blev kaldt en lov imod religion. Loven handler om at religiøse forkyndere ikke må forkynde (udtrykkeligt billige) visse strafbare handlinger. …

Jeg stiller så et spørgsmål…

‘1/ Er det ikke på tide, at religiøse folk og særligt muslimer kigger indad? 2/Hvorfor bliver der begået terror i jeres religions navn? For ja ja, der begås også terror i andre religioners navne, men vi ved alle, hvorfor der bliver sat betonklodser op alle vegne? (Özlem prøver at afbryde)… og bare et sidste spørgsmål, 3/ Jeg ved jo en del om islam, og det er helt klart, at svaret skal findes i teologien. I skal have et teologisk alternativ til Islamisk Stat, for hvad er jeres teologiske modsvar, når Islamisk Stat bruger jeres religion til terror?‘ (Sådan ca.) …

Nu kom Flemming Pless hen og slog mig på hånden og gik tilbage i panelet.

I mellemtiden havde en (etnisk dansk) dame rejst sig op for i mikrofonen at sige til mig, at Islamisk Stat overhovedet ikke havde med islam at gøre.

Da hun satte sig, spurgte jeg hende, hvor meget hun kendte til islam, ikke ret meget vel? Svaret var, at jeg bare skulle holde min kæft!

Da hun gentog det, begynder en stor arabisk mand, ved siden af hende, at sige, at jeg skulle skride, og han kaldte mig så ca. tyve gange for ’sharmuta’, der betyder ‘luder’ på arabisk, og damen der havde bedt mig holde kæft, prøvede nu desperat at berolige ham.

Jeg følte mig truet… Jeg kom hjem med en meget ubehagelig følelse, endnu engang, efter endnu en ubehagelig debat om islam.”

(Alternative Uffe Elbæk på en af de store scener, 15. juni 2017)


The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84253/trackback

RSS feed for comments on this post.

Læs den originale artikel her: Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kontakt os

Der er ingen på kontoret lige nu. Men send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sending

©2017 Dengule.dk - Værtens bedste nyheder fra ind og udland

Log in with your credentials

Forgot your details?