EU tilhængerne propaganderer nu for, at vi skal elske Tyskland og Mutter Merkel og der er ingen ende på, hvor mange der stiller op og skamroser Tyskland og Merkel.

Kampagnen for Tyskland er så massiv og så unyanceret, at man ikke kan undgå at konkludere at der er tale om Fake News.
Senest var det på Deadline, et helt hold EU tilhængere med TV værten Rosenkrands i spidsen, der brugte hele sendetiden på at skamrose Tyskland og Merkel, der i følge en af debattørerne, har stjålet vores hjerter med sine flade sko og sin husmor uniform.

Jens Christian Grøndahl har også været ude og skamrose Merkel og Tyskland og senest har Pape udtalt, at vi er trygge med Merkel ved roret.

JP lægger også ud med et indlæg om Tyskland og Det økonomiske Mirakel i Tyskland efter anden verdenskrig, der overhovedet ikke var et mirakel, fordi væksten i Tyskland, baserede sig på alt det Naziguld man have gemt af vejen til formålet.

Man talte imidlertid ikke om tyskernes Naziguld i Tyskland og man talte slet ikke om det i politiske kredse uden for Tyskland, for hvordan skulle man ellers have været i stand til også at kradse Marschall hjælp ind til opbygningen af Tyskland?

Tyskerne har langsomt og sikkert, igen kæmpet sig tilbage til en position, hele Europa kæmpede for aldrig måtte ske igen. Nemlig at Tyskerne igen måtte sidde på en omfattende hær eller være styrende og regerende, på en måde der desværre allerede er synonym med Tyskland og Merkel idag.

Jeg har ikke tilgivet tyskerne deres forbrydelser under anden verdenskrig. Jeg bærer bare ikke nag til de tyskere der ikke var nazister under anden verdenskrig, men jeg vil aldrig nogen sinde finde mig i at Tyskland igen definerer sig som EU og Europas virkelige hersker og jeg vil heller ikke acceptere at Tyskland skubber NATO til side for at formulere en EU hær de ønsker at stå i spidsen for.

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE9896458/maaling-tyskerne-er-tilgivet/

Krigen er langt væk: Danskere kan lide Tyskland og tyskere

Langt de fleste danskere ser positivt på det sydlige naboland, der går til valg søndag, viser meningsmåling.


Source

2 Comments
  1. Niki Sørensen 3 weeks ago

    FØJ FOR EN SKID

  2. John Tidemann 3 weeks ago

    Jeg kaster op 🤢

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kontakt os

Der er ingen på kontoret lige nu. Men send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sending

©2017 Dengule.dk - Værtens bedste nyheder fra ind og udland

Log in with your credentials

Forgot your details?