Politiet revser mænd, der stoppede AEH-tyve: “… man skal lade være med at gå i kontakt med dem”


Michael Forsmark Skjoldager er fotograf for Local Eyes, og således næppe en populær mand hos politiet. Det ændrer dog ikke på det væsentlige, at han udviste civil courage, og fortjener ros. Fra Lokalavisen – Michael og andre Netto-kunder i slagsmål med fire indvandrer-butikstyve: – Det var ret vildt.

“Kort efter sin ankomst til butikken bemærker han, hvordan fire mistænkelige mænd kommer ind. Han ser, hvordan de begynder at fylde hver deres taske med chokolade, kaffe og deodoranter fra butikkens hylder. Han henvender sig derefter til kassedamenen for at gøre hende opmærksom på tyveriet. …

Mens Michael Forsmark Skjoldager og de andre kunder venter på politiet, begynder der at opstå håndgemæng mellem ham og tyvene. To af butikkens andre kunder hjælper nu Michael Forsmark Skjoldager med at holde tyvene tilbage.

‘… Vi kommer i håndgemæng, fordi vi vil have dem til at blive i butikken, så de ikke kunne stikke af. Pludselig står vi overfor fire mænd, der går til angreb på os. …,’ fortæller han. …

Hos Nordsjællands Politi opfordrer man dog borgere til ikke at gribe ind, hvis de oplever lignende situationer.

Vores indstilling er, at man skal lade være med at gå i kontakt med dem, for man kan komme til skade. Man skal i stedet observere og eventuelt tage billeder af dem. Man skal ikke begynde at gå ind og gå imellem,’ lyder det fra pressekoordinator i Nordsjællands Politi, Henrik Suhr.”


The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/86232/trackback

RSS feed for comments on this post.

Læs den originale artikel her: Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kontakt os

Der er ingen på kontoret lige nu. Men send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sending

©2017 Dengule.dk - Værtens bedste nyheder fra ind og udland

Log in with your credentials

Forgot your details?