Dengule.dk Værtens bedste nyheder fra ind og udland – Vi er på pletten når det sker! Deltag i debatten på Dengule.dk eller på Facebook/Dengule.dk

Nu bliver der mindre at grine af hos de Radikale, som endelig ser ud til at blive sat på plads..De Radikale var…

NEJ TIL EUさんの投稿 2017年10月12日(木)

Nu bliver der mindre at grine af hos de Radikale, som endelig ser ud til at blive sat på plads.
.
De Radikale var Nazimedløbere under anden verdenskrig, i venskabsforening med STASI under den kolde krig og De Radikale har været primus motor for mere EU og mindre Demokrati i Danmark siden 1972, hvor den daværende leder af De Radikale, skabte en uanstændig, løgnagtig kampagne for EF, der lovede landmændene og producenter bedre priser for deres varer og forbrugerne billigere madvarer.

Man påstod at Folkebevægelsen mod EF senere Folkebevægelsen mod EU, førte skræmmekampagne mod EF, fordi de informerede befolkningen om at EF i sidste ende ville føre til et EU hvor velfærden ville blive forringet, og at man målrettet ville arbejde for fælles mønt, fælles love og en EU hær.

Det viste sig at Folkebevægelsen mod EF/EU havde ret og at De Radikales løgnagtige valgkampagne var løgn.

I EF gik mange små landbrug under, fordi de fik deres besætninger beskåret med henvisning til de nye mælkekvoter der gjorde at Danmark blev tvunget til at producere mindre mælk.

Vores stolte frugtavlere blev opfordret til at slagte deres frugtplantager, med henblik på at fremme import af æbler fra andre EF lande og vores fiskeri led store tab, fordi Tyskland pludselig havde lov til at fiske i Danske farvande.

Velfærden er trinvis blevet dårligere i Danmark siden EF. De fattige er blevet fattigere og de få rige er blevet meget rigere – Uligheden i samfundet er øget og med De Radikales uanstændige indvandrerpolitik, som Socialdemokratiet koblede sig på og Merkel, med fuld support fra De Radikale, gjorde endnu mere absurd, har De Radikale været primus motor for en bølge af vold, voldtægter, tyverier, overfald og et stadig mere utrygt samfund.

Det har taget Danskerne en rum tid at finde ud af hvor skadelige De Radikale har været for vores samfund og det har det ikke mindst, fordi De Radikales helårlige valgavis, har peget De Radikale ud som de rene hvide lam og moralens vogtere, og EU kritiske og EU modstandspartier som Racistiske partier.

Der er der nu ved at bilve sat en effektiv stopper for, fordi forholdene nu er så groteske i Danmark og resten af EU, at det er svært at lukke øjnene for konsekvensen af De Radikales og EU medløbernes tankegang.

Vi er ikke blevet rigere i EU. Ganske få er blevet meget rigere i EU og mange er blevet meget fattigere. Folkepensionen er blevet til den rene fattighjælp fordi Niels Helweg Petersen som finansminister, sørgede for at fjerne dyrtidsportionerne fra folkepensionen og De Radikale yderligere har belastet folkepensionen med afvikling af varmebidrag på et tidspunkt hvor el og varme blev pålagt et utal af afgifter, moms og grønne afgifter.

De Radikale er ikke moralens vogtere. De Radikale drømmer om New World order og storkapitalistisk kontrol gennem EU.
Det er på tide at De Radikale mister den opbakning de uretmæssigt har fået gennem mange år, fordi folk troede de Radikale var moralens vogtere mens de i virkeligheden var storkapitalens håndlangere.

https://denkorteavis.dk/2017/de-politisk-korrekte-er-blevet-ramt-af-tre-haarde-slag-paa-det-seneste/?utm_medium=newsletter_ubivox&utm_source=20171012_De%20politisk%20korrekte%20har%20f%C3%A5et%20tre%20h%C3%A5rde%20slag%2012.%20oktober%202017%20kopi&utm_campaign=De%20politisk%20korrekte%20har%20f%C3%A5et%20tre%20h%C3%A5rde%20slag%2012.%20oktober%202017%20kopi0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kontakt os

Der er ingen på kontoret lige nu. Men send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sending

©2017 Dengule.dk - Værtens bedste nyheder fra ind og udland

Log in with your credentials

Forgot your details?