Dengule.dk Værtens bedste nyheder fra ind og udland – Vi er på pletten når det sker! Deltag i debatten på Dengule.dk eller på Facebook/Dengule.dk

Da hun selv skulle prøve med datteren, gik det op for hende, hvad hun havde bedt om.

BTさんの投稿 2017年10月12日(木)

Da hun selv skulle prøve med datteren, gik det op for hende, hvad hun havde bedt om.

Skolelærer undskylder krav om at læse hjemme hver dag

Læs mere her.

12 Comments
 1. Kirsten Juul Rønn 7 days ago

  Helle Lykkegaard 🤔

 2. 20 min hver dag… godt man kun har to børn😊😊 men synes nu det er meget hyggeligt. Selvom min 8årige læser om 2. Verdenskrig for det er han fanget af og min 12årige læser om noget kun drengehjerner forstår… 😊😊

 3. 20 minutter, er det for meget at bruge på sine børn? De kunne sidde ved køkkenbordet, mens der blev lavet mad. Eller man kunne lige tage 20 minutters pause fra TV/mobil/tablet.

 4. Kan ikke se hvad der er så slemt ved det ? Vi skal også læse hver dag og datteren ser det ikke som en pligt men som en hyggestund med mor og far. Nej vi skal ikke lægge for stort et pres på børnene men så vend det om til noget positivt i stedet for

 5. Christina Leed 6 days ago

  Jeg synes det er fint at involvere forældrene. Jo det kan være meget at skulle finde 20 min hver dag, men helt ærligt så må man droppe nogle af ens egne/børnenes aktiviteter, droppe mobil/tablet/tv lidt og bruge tiden sammen med børnene på deres niveau. Jeg elskede at læse da jeg var yngre og det var ikke hver dag at mine forældre læste med mig men tæt på (vi lavede hyggestunder ud af det) og dengang var det ikke et krav. Og jo jeg havde også aktiverer udenfor skolen som konkurrence svømning og stævner de fleste weekender. Men læsningen hjalp mig så meget at da der var det der hed Læsehesten så fik jeg lov til at gå ned og vælge bøger selv da dem der var valgt på forhånd (for at de bedre kunne registrere alle mulige ting) var for nemme for mig. Og jeg nåede alligevel at læse flere end de andre (trods dem jeg valgte var tykkere). Idag læser jeg kun indimellem da jeg ikke kan koncentrere mig (har noget psykisk der ikke hjælper på dette) men bruger det som en god træning til at lære at koncentrere mig.

 6. Rikke Ravn Jensen 6 days ago

  Camilla Ravn Jensen

 7. Maria Kjærgaard 6 days ago

  Gør læsning til hygge og sjov og vupti, så går 20 min hurtigt.
  Det er på ingen måde for meget at forlange og slet ikke når det er bevist at det virker. .
  Der er mange måder at gøre det på. . Kun fantasien sætter grænser. .
  Er det er udfordring at finde tid til de 20 min, er det måske på tide at sætter sig ned og finde ud af hvad der er mest vigtigt… at lære at læse er vigtigt, at blive god til at læse er en værdifuld gave at få, da den vil kunne hjælp hele livet igennem.

 8. Marianne Okholm 6 days ago

  Jeg troede ærligt at det nederst ville stå ….ironi kan forekomme…..
  Jeg har bare slet ikke forståelse for at forældre ikke kan overskue / få tid til / priotere at læse 20 min hver dag med deres børn…..kom nu ind i kampen, det er jeres børn og jeres bidrag til at børnene lærer at læse

 9. Jeanette Krogh 6 days ago

  Jeg syntes helt ærligt at det godt være presset i en travl hverdag. Nu har jeg selv børn med stor aldersforskel og når aftensmad, bad, putning af den mindste er overstået er kl. omkring 20:00. Så skal der læses 20 min, så er hygge tiden hvor man kobler af fra skole osv. Begrænset. Og især når man er alene med sine børn. Jeg ved godt at det et til gavn for mit barn og vi læser også, men der er altså også dage hvor vi springer over!

 10. Karina Utoft Olsen 6 days ago

  20 min. Læsning, hvis det så bare var det, sidder op til 3 timer om igen med andre lektier også, så det er lange dage for de børn når de kommer sent hjem fra skole.

 11. Liselotte Nielsen 6 days ago

  Den “nye” skolereform, har jo stjålet det meste af børnenes tid, hvor argumentet var, at børnene så IKKE skulle opleve daglige lektier …
  Nu handler det sådan set ikke, om hvor vidt forældrende har tid eller gider, at læse med deres børn, men om børnene reelt kan overskue mere skolelort, når de kommer hjem … For undskyld mig! Men hvornår fanden skal de have lov til, at være børn !
  Stik de tosset test og den præstationsmentalitet op i røven, og lad børn være børn … De skal sgu nok lære det de skal, at stresse børn og presse ting ned over hovedet på dem, har i hvert fald ALDRIG haft andet end “skoletræt” effekten…

 12. Har man ikke tid til sine børn, bør man nok overveje IKKE at få dem.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kontakt os

Der er ingen på kontoret lige nu. Men send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sending

©2017 Dengule.dk - Værtens bedste nyheder fra ind og udland

Log in with your credentials

Forgot your details?