Dengule.dk Værtens bedste nyheder fra ind og udland – Vi er på pletten når det sker! Deltag i debatten på Dengule.dk eller på Facebook/Dengule.dk

Danmark har udviklet sig til en bananrepublik i EU.De kommunale chefer dræner kommunekassen, og afstumpethed præger…

NEJ TIL EUさんの投稿 2017年10月12日(木)

Danmark har udviklet sig til en bananrepublik i EU.

De kommunale chefer dræner kommunekassen, og afstumpethed præger kommunikationen med borgerne, hvis de skulle finde på at bede om hjælp.
Borgmestrene lader stå til.

https://www.information.dk/indland/2017/10/soeren-taler-swahili-alligevel-ansat-tolke-swahili?utm_source=Dagens+vigtigste+nyheder&utm_campaign=67904ba78a-EMAIL_CAMPAIGN_2017_10_13&utm_medium=email&utm_term=0_2ccbb7fa83-67904ba78a-412322105&mc_cid=67904ba78a&mc_eid=f2af671afa

Søren taler ikke swahili – alligevel blev han ansat til at tolke swahili

Søren Rasmussen er blevet ansat som swahili-tolk i tre forskellige tolkebureauer uden at skulle dokumentere sine færdigheder eller blive testet i sproget – som han ikke taler. To af bureauerne tolker for regioner på sundhedsområdet. Regionerne kalder branchen ’det vilde vesten’.

1 Comment
 1. Henrik Pedersen 6 days ago

  230 millioner er udbetalt over de sidste 4 år til leder i kommunerne som fratrædelse løn, selv i en tidsbegrænset periode.
  Pengene vælter ud over de danske grænser i form 6 milliarder i skatteskjuld, udlændinge med deres bistand og andre offentlige ydelser.
  Kriminelle udlændinge kan ikke sendes hjem og vores dommere tør ikke udvise dem.
  Tænk hvad vi kunne have fået for alle de penge.
  Så kan man jo godt forstå at der skal spares på de ældre, syge, unge, den offentlige transport, politiet, sygehusene, hjemmehjælpen osv.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kontakt os

Der er ingen på kontoret lige nu. Men send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sending

©2017 Dengule.dk - Værtens bedste nyheder fra ind og udland

Log in with your credentials

Forgot your details?