Uriasposten » Blog Archive » Foredrag i Gentofte og Sønderborg, efteråret 2017: ‘En uriaspost’Foredrag i Gentofte og Sønderborg, efteråret 2017: ‘En uriaspost’


Det bliver aldrig rutine, men jeg har efterhånden holdt en del foredrag, og det bliver nemmere og nemmere. Fra Grundlovsforeningen Dansk Kulturs kalender. Vel mødt…

“5. foredrag finder sted lørdag d. 28. oktober kl. 13.30 i Øregårdssalen på Gentofte Hovedbibliotek, Ahlmanns Alle 6, Hellerup. Det holdes af stifteren og redaktøren af bloggen ‘Uriasposten’, cand. mag. Kim Møller. Hans foredrag har titlen ‘En uriaspost’.

Kim Møller beretter, hvordan hans personlige erfaringer med multikulturen gjorde ham skeptisk over for de politisk korrekte mediers ensidige og venstreorienterede fremstillinger og i 2003 fik ham til at oprette Uriasposten. Bloggen har siden udviklet sig til en dokumentationscentral om mediernes fordrejninger og usandheder. Uriasposten bliver læst af tusinder hver dag – herunder ikke mindst af journalister!

6. foredrag finder sted lørdag d. 4. november kl. 13.30 i Sønderborg Bibliotek, Kongevej 19, Sønderborg. Det holdes af Kim Møller og er en gentagelse af hans foredrag i Hellerup.”


The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/86222/trackback

RSS feed for comments on this post.

Læs den originale artikel her: Source link