Foredrag i Gentofte og Sønderborg, efteråret 2017: ‘En uriaspost’


Det bliver aldrig rutine, men jeg har efterhånden holdt en del foredrag, og det bliver nemmere og nemmere. Fra Grundlovsforeningen Dansk Kulturs kalender. Vel mødt…

“5. foredrag finder sted lørdag d. 28. oktober kl. 13.30 i Øregårdssalen på Gentofte Hovedbibliotek, Ahlmanns Alle 6, Hellerup. Det holdes af stifteren og redaktøren af bloggen ‘Uriasposten’, cand. mag. Kim Møller. Hans foredrag har titlen ‘En uriaspost’.

Kim Møller beretter, hvordan hans personlige erfaringer med multikulturen gjorde ham skeptisk over for de politisk korrekte mediers ensidige og venstreorienterede fremstillinger og i 2003 fik ham til at oprette Uriasposten. Bloggen har siden udviklet sig til en dokumentationscentral om mediernes fordrejninger og usandheder. Uriasposten bliver læst af tusinder hver dag – herunder ikke mindst af journalister!

6. foredrag finder sted lørdag d. 4. november kl. 13.30 i Sønderborg Bibliotek, Kongevej 19, Sønderborg. Det holdes af Kim Møller og er en gentagelse af hans foredrag i Hellerup.”


The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/86222/trackback

RSS feed for comments on this post.

Læs den originale artikel her: Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kontakt os

Der er ingen på kontoret lige nu. Men send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sending

©2017 Dengule.dk - Værtens bedste nyheder fra ind og udland

Log in with your credentials

Forgot your details?