Studenter angrebet med kanonslag, æg og flasker: Tåstrupgård, Mjølnerparken, Egedalsvænget…


BT skal have ros for at følge sagen til dørs, for fænomenet er et symptom på det åbne samfunds afvikling, selvom det var værre sidste år. Nyudklækkede studenter burde nyde dagen uforbeholden, og ikke gøre sig overvejelser relateret til personlig sikkerhed.

En opsamling sakset fra BT.dk – Kanonslag, æg og flasker: Ghettodrenge angriber studentervogne.

“Den traditionsrige tur i studentervognen får nu igen i år et mørkt efterspil, efter studenter blev angrebet af både kanonslag, æg og flasker.

Som BT i dag kan fortælle, oplever flere chauffører til studentervogne chikane i og omkring ghettoområder.

‘I Ølstykke var der en chauffør, der blev ramt af et kanonslag ved brystet uden på tøjet. Han kom heldigvis ikke noget til, men han var lige ved at stoppe turen,’ siger Bengt Duus Svensson, indehaver af Festlastbiler.dk ApS. …

Svensson uddyber, at en anden chauffør fik smadret en forrude, kort efter han var kørt ud af Tåstrupgård i Høje Taastrup – et område der jævnligt optræder på regeringens såkaldte Ghetto-liste. …

‘Vi har oplevet æggekast i forskellige områder,’ siger Bengt Duus Svensson og nævner Tagensvej på Nørrebro og Amager. Dertil belastede områder som Tåstrupgård, Mjølnerparken, Egedalsvænget i Kokkedal, Bispeparken i København NV og Kierulffsvej i Slagelse, hvor boligområdet Ringparken ligger. Områder som overvejende optræder på regeringens ghettoliste.

[…]

Der var ingen studenter, som direkte blev angrebet med brandslukkeren, men situationen var alligevel anspændt, fortæller Bengt Duus Svensson, der understreger, at chaufføren også har et ansvar for studenterne.

‘Chaufføren havde en kollega med på ladet, da vognen kørte ind i området. Kollegaen instruerede studenterne i, at de skulle lægge sig ned og være klar til at køre væk i en helvedes fart, hvis situationen udviklede sig.’

(Fra arkivet: Arabere angriber studenter på Amager, 24. juni 2016)

“I to andre tilfælde i Tåstrupgård og Mjølnerparken vurderede Bengt Duus Svensson chauffører, at det var for farligt at køre ind i områderne. Studenterne blev derfor sat af udenfor og måtte gå derind.” (BT)


The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/84572/trackback

RSS feed for comments on this post.

Læs den originale artikel her: Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kontakt os

Der er ingen på kontoret lige nu. Men send en mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sending

©2017 Dengule.dk - Værtens bedste nyheder fra ind og udland

Log in with your credentials

Forgot your details?