Den Korte Avis | SIDSTE NYT. Thulesen Dahl før mødet med Løkke onsdag aften: Her er, hvad der skal til for, at vi kan acceptere skattepakke

Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl løfter over for Den Korte Avis sløret for, hvordan han stiller sig til en skatteaftale med regeringen. Det sker før mødet med Lars Løkke onsdag aften.

 

DF-formanden gør det klart, at partiet er parat til at give sig og acceptere en skattepakke, som regeringen lægger stor vægt på. Men på én afgørende betingelse:

 

Dansk Folkeparti vil have opfyldt meget kontante og vidtgående krav til udlændingepolitikken.

 

Fundamental omlægning af udlændingepolitikken

Partiet vil ikke stille sig tilfreds med nogle brede vendinger om blandt andet hjemsendelse af asylansøgere. Thulesen Dahl siger:

 

”Vi har nogle helt konkrete krav i forhold til udlændingepolitik for, at vi skal give os og acceptere en skattepakke, som er vigtig for dem.”

 

Dermed signalerer Thulesen Dahl, at man vil have sikkerhed for, at hjemsendelser af flygtninge nu for alvor sættes i system. Her og nu drejer det sig især om, at syrere kan og skal vende hjem.

Læs også

Finanslov: På to punkter kommer Lars Løkke nu Dansk Folkeparti i møde – men er det nok?


 

Regeringens støtteparti vil således have gennemført en fundamental omlægning af dansk udlændingepolitik.

 

Det lader sig kun gøre, hvis regeringen gør op med sit hidtidige syn på hjemsendelser.

 

Store spørgsmål hænger i luften forud for forhandlingerne. Et af dem lyder: Vi Lars Løkke være parat til at betale denne pris for at få skattelettelser?

 

Finanslov først

Kristian Thulesen Dahl afslører ikke, hvilke krav man vil stille til en skattepakke. Men det har hele tiden været Dansk Folkepartis udgangspunkt, at eventuelle skattelettelser skal forbeholdes lave indkomster.

 

Læs også

Finansminister Kristian Jensen graver sin egen grav med håndteringen af forhandlingerne om finansloven


Dansk Folkepartis formand understreger over for Den Korte Avis, at finansloven skal klares forud for alt andet:

 

”Det er vigtigt for os, at vi får den finanslov på plads nu. Derfor har vi sagt, at vi må få skilt tingene ad og forhandle skattepakken og spørgsmålet om hjemsendelser af flygtninge, når finansloven er på plads. Ellers tror jeg, det bliver svært at nå det hele, inden tidsfristen for finansloven udløber.”

Læs mere – Klik her


0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2017 Dengule.dk - Nyheder Ind & Udland

Log in with your credentials

Forgot your details?